Workshop

Christa Merk Fotografie geeft regelmatig workshops ‘paardenfotografie’. Allerlei thema’s komen aan bod en er zijn geen voorwaarden aan verbonden. Wij geven de workshop met zijn drieën en delen graag onze kennis over fotografie en alles wat erbij komt kijken. 

Met een aantal prachtige paarden en op een mooie locatie brengen we een gezellig en leerzaam dagdeel door. Wij geven jullie de juiste tools om daarna zelf aan de slag te kunnen gaan. De workshop is geslaagd als je vol inspiratie, kennis en ideeën weer naar huis gaat.

 De workshop is voor alle niveau’s toegankelijk.

Na de workshop ontvang je een filmpje waarin ik je online laat zien hoe ik een foto, die ik gemaakt heb tijdens de workshop, optimaliseer in Photoshop. De nabewerking van een foto is heel persoonlijk. Ik laat je zien hoe mijn workflow is. Zelf kan je daarmee aan de slag om je eigen stijl verder te ontwikkelen of een nieuwe te creëren. 

Corona informatie:

I.v.m de corona maatregelen nemen wij de juiste regels in acht zodat we verantwoordelijk en veilig kunnen werken. De geplande workshop zijn onder voorbehoud en kunnen alleen doorgang vinden als dat mogelijk is. Inschrijven kan gewoon. De kosten worden direct terug gestort als de workshop niet door kan gaan door verscherpte maatregelen op dat moment.

Geplande workshops 2022:

Wordt vervolgd.