Workshop 

Er is de mogelijkheid om een workshop te volgen.  Deze workshop geven wij privé of met een klein clubje en alleen op verzoek.

Allerlei thema’s komen aan bod en er zijn geen voorwaarden aan verbonden. Wij delen graag onze kennis over fotografie en alles wat erbij komt kijken. 

Met een aantal prachtige paarden en op een mooie locatie brengen we een gezellig en leerzaam dagdeel door. Wij geven jullie de juiste tools om daarna zelf aan de slag te kunnen gaan. De workshop is geslaagd als je vol inspiratie, kennis en ideeën weer naar huis gaat.

 De workshop is voor alle niveau’s toegankelijk.

Na de workshop ontvang je een filmpje waarin ik je online laat zien hoe ik een foto, die ik gemaakt heb tijdens de workshop, optimaliseer in Photoshop. De nabewerking van een foto is heel persoonlijk. Ik laat je zien hoe mijn workflow is. Zelf kan je daarmee aan de slag om je eigen stijl verder te ontwikkelen of een nieuwe te creëren. 

Meeloopdagen

Loop je een keer met me mee?

Het is mogelijk om met mij mee te gaan tijdens shoots op verschillende locaties. Je bent onderdeel van een groepje enthousiastelingen die graag een kijkje in mijn keuken nemen.

Ik zorg voor een aantal prachtige modellen op een mooie locatie of ik organiseer een leuke dag op een prachtige stoeterij.

Jullie fotograferen met mij mee en zien wat mijn werkwijze is om tot de mooiste foto’s te komen. Tijdens het fotograferen geef ik je verschillende tips en tricks en is er alle ruimte voor het stellen van vragen. Daarnaast is dit een mooie manier om je portfolio aan te vullen.

In 2023 worden er geen meeloopdagen meer georganiseerd.