Workshop 

Christa Merk Fotografie geeft regelmatig workshops ‘paardenfotografie’. Allerlei thema’s komen aan bod en er zijn geen voorwaarden aan verbonden. Wij geven de workshop met zijn drieën en delen graag onze kennis over fotografie en alles wat erbij komt kijken. 

Met een aantal prachtige paarden en op een mooie locatie brengen we een gezellig en leerzaam dagdeel door. Wij geven jullie de juiste tools om daarna zelf aan de slag te kunnen gaan. De workshop is geslaagd als je vol inspiratie, kennis en ideeën weer naar huis gaat.

 De workshop is voor alle niveau’s toegankelijk.

Na de workshop ontvang je een filmpje waarin ik je online laat zien hoe ik een foto, die ik gemaakt heb tijdens de workshop, optimaliseer in Photoshop. De nabewerking van een foto is heel persoonlijk. Ik laat je zien hoe mijn workflow is. Zelf kan je daarmee aan de slag om je eigen stijl verder te ontwikkelen of een nieuwe te creëren. 

Meeloopdagen

Loop je een keer met me mee?

Sinds dit jaar is het mogelijk om met mij mee te gaan tijdens shoots op verschillende locaties. Je bent onderdeel van een  groepje enthousiastelingen, minimaal 4-8 deelnemers. 

Jullie fotograferen met mij mee en zien wat mijn werkwijze is om tot de mooiste foto’s te komen. Tijdens het fotograferen geef ik je verschillende tips en tricks en is er alle ruimte voor het stellen van vragen. Deze meeloopdagen kan ik spontaan organiseren dus hou mijn website in de gaten.

Daarnaast is dit een mooie manier om je portfolio aan te vullen.

Corona informatie:

I.v.m de corona maatregelen nemen wij de juiste regels in acht zodat we verantwoordelijk en veilig kunnen werken. 

Geplande workshops / meeloopdagen 2022:

Zie links hieronder…

Workshop Ouddorp

Actie op het strand

Meeloopdag

Actie en portret

Meeloop-dag

Veulens

Workshop Friesland

Actie en Portret

Meeloop-dag

Veulens

Workshop

In herfst-sfeer

Nieuwe meeloop-dag

Spaanse paarden in actie op de prachtige stoeterij "de Hoge Ginkel".

Nieuwe meeloop-dag!

Arabische paarden in actie op de Loonse en Drunense duinen