Informatie: 

Zijn paarden jouw passie, heb je een eigen paard of vindt je het heel leuk om paarden van vrienden te fotograferen maar weet je niet goed hoe? Worstel je met de instellingen van je camera of vind je het lastig de foto mooi na te bewerken? Of wil je je kennis bijspijkeren? Dan is deze workshop iets voor jou. We beginnen met een stukje theorie. Ook kijken we naar de instellingen van je camera en helpen je desgewenst deze goed te zetten. Dan, binnen de veiligheid van een paddock zullen een aantal mooie modellen los gaan en krijg je de gelegenheid de informatie direct in de praktijk te brengen en verder uit te werken. Uiteraard blijf ik met je mee kijken en blijft er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Wat komt er aan bod:
– belichtingsdriehoek
– compositie
– instellingen camera
– manuele camerastand
– RAW of JEPG
– houding paard
– veilig fotograferen binnen de paddock
– hoe begeleid je paard en eigenaar

Deze workshop is specifiek bedoeld voor de beginnende fotograaf.

Na de workshop ontvang je een filmpje waarin ik je online laat zien hoe ik een foto, die ik gemaakt heb tijdens de workshop, optimaliseer in Lightroom en Photoshop. Ik ga dieper in op lagen en maskers in Photoshop en laat je zien hoe je deze kan gebruiken om tot een prachtig resultaat te komen. De link van het filmpje krijg je binnen een week na de workshop toegestuurd.

Wat heb je nodig:
– een camera met telelens/portretlens
– desgewenst een handdoek of plastic zak om op te zitten/liggen tijdens het fotograferen
– fotoberwerkingsprogramme. Ikzelf werk met Photoshop en Lightroom.

Locatie: Halsteren
Datum: 27 maart
Belangrijk! Bij slecht weer wordt de workshop verplaatst naar 3 april. Houd beide data vrij!
Tijd: 09:00 – 12:30
Min 5 en max 7 deelnemers 

Kosten: 155,-
Dit is inclusief:
Tutorial, koffie/thee, frisdrank en versnaperingen.

Praktische informatie:

– een week van te voren mail ik de exacte locatie en nog wat praktische informatie.
– I.v.m de corona maatregelen nemen wij de juiste regels in acht zodat we verantwoordelijk en veilig kunnen werken. De geplande workshop zijn onder voorbehoud en kunnen alleen doorgang vinden als dat mogelijk is. Inschrijven kan gewoon. De kosten worden direct terug gestort als de workshop niet door kan gaan door verscherpte maatregelen op dat moment.