Stal-shoot,

Staat je paard(en) op een pensionstal en lijkt het je leuk om met meerdere mensen van de stal een fotoreportage te organiseren (?) dan kan dat nu. Heel makkelijk als je paard(en) moeilijk te vervoeren is, je geen trailer hebt of als je het gewoon leuk om een gezellig dagdeel te organiseren? Lees gauw verder.

Hoe gaan we te werk:

Wij komen naar de stal en we gaan direct aan de slag op een mooie plek vlakbij stal of in de wei. Als de wei te groot is, zetten we een stuk af met prikpaaltjes. Ik maak actie en portretfoto’s. We gaan ontspannen te werk en maken er een gezellige dag(deel) van.

Voorwaarden:

– minimaal 5, maximaal 7 deelnemers
– ruime wei waar wij eventueel een stuk in kunnen afzetten of mooi stuk natuur in de buurt. Geen paddocks met houten omheining.
– exclusief reiskosten; €0,25 per gereden km vanaf Halsteren.

Twijfel je over de omgeving van de stal >> stuur gewoon even een foto.

Kosten: €49,- p/p, inbegrepen 2 foto’s naar keuze. Er is de mogelijkheid om foto’s na te bestellen met een  gereduceerde prijs van €15,- p/foto in hogere resolutie.

Interesse? Neemt gerust contact op zodat ik je uitgebreid kan informeren over de mogelijkheden. 

Christa Merk Fotografie behoudt het recht op de foto-bestanden. De foto’s kunnen gebruikt worden voor promotie- en commerciële doeleinden (sociaal media, website, vakbladen en wedstrijden) of vrij werk (DigitalArt).