“Mijn stijl van ontwikkelen is een persoonlijke stempel op iedere foto die ik heb gemaakt” 

Mijn naam is Christa Merk.

Natuur en dieren vastleggen, waarvan paardenfotografie in het bijzonder, is waar ik mezelf het meeste in kan verliezen. Mijn vader was de drijvende kracht achter mijn motivatie om te gaan fotograferen. Waar hij in een donkere kamer stond om de foto’s te ontwikkelen zit ik nu achter mijn pc. De werkwijze is verandert maar de passie is hetzelfde.

Door mijn liefde voor dieren is de persoonlijkheid en karakter vastleggen van paard of hond een ware specialiteit geworden. We werken niet op tijd. Rust, ontspanning en gezelligheid zijn voor ons de key-woorden voor prachtige en geslaagde foto’s.

Wil je graag wat meer informatie over de vele mogelijkheden (?) neem gerust contact op.