‘Vastgelegd zoals alleen jij je paard kent en een prachtige herinnering voor later’

Fotoreportage

Hoe gaan we te werk voorafgaand en tijdens een reportage;

Samen kiezen wij een geschikte omgeving en pakken de mooie stukken om te fotograferen. Dat kan een bos of strand zijn of een mooi duin en/of heidegebied. Het moment van de dag is belangrijk ivm het licht. Het mooiste licht is ’s morgens en later op de dag. Maar het ligt ook aan de tijd van het jaar.

Een reportage duurt tussen de 1 á 2 uur en is een leuke ervaring. Overal nemen wij de tijd voor. Wensen en ideeën zijn zeer welkom. Het loopt zoals het loopt. Een reportage kan je nooit van te voren plannen en dat maakt het ook weer erg uitdagend en leuk!

Niets moet en alles mag. De spontane momenten zijn de mooiste. Plan nooit iets achter een reportage want het kan altijd uitlopen.

Interesse? Neemt gerust contact op zodat ik je uitgebreid kan informeren over de verschillende mogelijkheden.

Aanvullend: buiten Bergen op Zoom en directe omgeving bereken ik reiskosten (0.25 eurocent p/gereden km). Christa Merk Fotografie behoudt het recht op de foto-bestanden. Verder kunnen de foto’s gebruikt worden voor promotie- en commerciële doeleinden (sociaal media, website, vakbladen en wedstrijden) of vrij werk (DigitalArt).